Individuele coaching

Er zijn van die dagen dat alles lukt. Dat je werk je energie geeft. Dat alles wat je vraagt aan je omgeving zonder morren wordt gedaan. Dat je (interne) klanten, je leidinggevende en jijzelf tevreden zijn met de resultaten die je boekt. Het kan niet stuk, denk je dan. Maar dan komt er een dag dat het wat minder gaat, je ervaart weerstand en je komt moe thuis. Maar gelukkig gaat het de dag erna weer beter. Maar dan komen er meer dagen dat zaken minder goed lopen dan je zelf zou willen. Je vraagt wat vaker advies, gaat nog harder werken of richt je steeds meer op zaken die je nog wel goed afgaan. Het helpt enigszins, maar als je eerlijk bent, loopt het niet lekker, kost je werk meer energie en ontvang je vaker kritiek.

Iemand uit je omgeving oppert een aantal gesprekken met een coach. Je ontkent dat je dit nodig hebt, het valt toch wel mee... Maar iets blijft knagen...misschien moet je toch op zoek gaan...Of je denkt, oh ja, dat is een goed idee!

Wat levert coaching op?

  • Je hebt inzicht in wat je belemmert om vanuit je kracht te kunnen opereren en wat nodig is om dit wel te doen;
  • Je leert anders naar jezelf en je omgeving te kijken; er ontstaat een nieuw perspectief.
  • Je wordt je bewuster van je kernwaarden en –kwaliteiten en weet wat je vooral moet blijven doen.
  • Je weet wat jou motiveert en energie geeft;
  • Je weet hoe jij bij voorkeur samenwerkt en hoe dit effectiever kan;
  • Je hebt inzicht in waar jij vooral invloed op uit kunt oefenen en beter om kunt gaan met dat wat je niet kunt beïnvloeden.
  • Je ontvangt handvatten om zaken net iets anders op te pakken en gaat hiermee aan de slag.

Meer weten over mijn werkwijze, klik hier.

Of bel of mail voor een afspraak. Want in een intakegesprek hoor ik graag waar je nu staat en wat je nodig hebt. Ik vertel ook iets meer over mezelf en licht mijn aanpak toe. En dan kom je er achter of er een klik is en onderling vertrouwen. En of mijn aanpak je aanspreekt en of het traject op gaat leveren waar jij naar op zoek bent. Ik hoor of zie je graag.