Gratis ontwikkeladvies

  • Ben je je baan verloren of vrees je dat dit binnenkort gaat gebeuren?
  • Heb je tijdelijk minder opdrachten als ondernemer?
  • Wil je graag een volgende stap in je carrière zetten?
  • Wil je binnen je huidige rol ontwikkelen?
  • Ben je op zoek naar meer rust en focus in je werk?

Overweeg dan of het gratis ontwikkeltraject iets voor je is.

Aanmelden kan helaas niet meer, de limiet van 55.000 is vanochtend 2 december om 8 uur bereikt. Als aanmelding weer mogelijk is, laat ik het via mijn nieuwsbrief en op LinkedIn weten. Of bel me om andere mogelijkheden te bespreken.

Tijdelijke Subsidieregeling

Dankzij een subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kunnen werkende en niet-werkenden tijdelijk gebruik maken van het gratis Ontwikkeladvies.

Wanneer kom je in aanmerking?

Het maakt niet of je werkt of niet. Of je in loondienst bent of als zelfstandige werkt. Je moet alleen 18 jaar of ouder zijn, nog geen AOW ontvangen en een BSN hebben.

 

 

Ik heb vorig jaar ook als loopbaancoach verschillende gratis ontwikkeladviestrajecten voor klanten gedaan en was verrast hoeveel impact 4 uur kunnen hebben op iemands loopbaan. 

 

De regeling is nu, vanwege de Corona crisis, voor iedereen toegankelijk gemaakt. En is vooral bedoeld om mensen die hun werk (dreigen) te verliezen ondersteuning te bieden ander werk te zoeken. Of de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Of een stimulans te geven aan eigen ontwikkeling.

Wat houdt het het ontwikkeladvies in?

In 4 uur gaan we onderzoeken wat goed gaat binnen je huidige werk, wat niet lekker loopt en wat je mogelijkheden zijn voor de toekomst. Een arbeidsmarktscan maakt ook onderdeel uit van het traject. Je wordt je nog bewuster van je kwaliteiten en waar mogelijkheden liggen om je verder te ontwikkelen. Binnen dit kader bepaal jij de onderwerpen waarover je wilt praten. Dit kan je droombaan zijn of dat je diep in je hart een eigen bedrijf wil starten. Of dat je wil weten wat er nodig is om energie uit je werk te blijven halen. Of dat je wil voorkomen dat je burn-out raakt. Het traject wordt afgesloten met een ontwikkelplan.

Ik zorg dat alles in gang wordt gezet voor de subsidie, ik voer de gesprekken met je, bied je een klankbord, stel kritische vragen en geef je advies. De gesprekken kunnen zowel fysiek bij mij op kantoor in Den Haag plaatsvinden of online of in een hybride vorm.

Aanmelden kan helaas niet meer. De limiet van 55.000 is bereikt! Bel of mail me voor andere mogelijkheden.

Meer lezen? Zie de website van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Of de website van de Rijksoverheid.

 

 

"De combinatie van een bedrijfskundige en mensgerichte aanpak zorgde ervoor dat ik breder tegen mijn vraagstuk aan ging kijken en tot andere oplossingen kwam"

"Ik was in dubio of ik weer zelfstandig ondernemer wilde worden. Door het traject heb ik het vertrouwen gekregen om dit ook daadwerkelijk te doen!"

"Ik had al eens eerder een traject bij Marie-Louise gedaan. Ik vond dit een mooie aanleiding om opnieuw mijn carrièremogelijkheden in beeld te brengen"

"De samenwerking met mijn leidinggevende liep niet helemaal lekker. Marie-Louise heeft me geholpen anders naar de samenwerking te kijken en vooral vanuit mijn eigen kracht erin te gaan staan i.p.v. me steeds maar aan te passen"